Mázas cserép ovális csuszatél, sütőtál 20 cm

-25%
Mázas cserép ovális  csuszatél, sütőtál 20 cm

A főzés művészete a DE SILVA cserépedényekkel
A De Silva cserépedények alapanyagát az olaszországi Umbria tartomány szilíciumban és vasban gazdag földjéből nyerik.

A konyhai edényeknek ez a különleges fajtája kiemeli a benne főzött ételek ízét és aromáját.

A cserépedényekben való főzés felbecsülhetetlen értéke már ősidők óta ismert.

Tulajdonképpen a főzés során a hő egyenletesen oszlik el az edény egész felületén, ezáltal biztosítva az étel fokozatos és aromadúsabb elkészítését, mint ahogy az egy rozsdamentes edényben történne, ahol a hőátadás gyakorlatilag csak az edény alján zajlik.

Másik előnye a cserépedényben főzésnek, hogy a hőt sokkal tovább tárolja, így az étel nem hűl ki olyan gyorsan.

Mindezeken kívül a cserép segít megőrizni az ételek eredeti ízét, és kifejezetten alkalmas olyan ételek elkészítésére, melyek hosszú, lassú, egyenletes főzést igényelnek.

Pontosan a cserép porózussága az, ami segít az ízek-aromák megőrzésében, viszont emiatt muszáj használat után az edényeket tisztitószeres meleg vízzel elmosni, majd gondosan ki kell szárítani őket mielőtt eltennénk a konyhaszekrénybe!

Nagyon fontos a fentiek betartása, mert csak így kerülhető el, hogy az edényünk átvegye a benne főzött ételek illatát.

Az edények belső mázas bevonatán található finom repedések hálózata teljességgel természetes jelenség, mely az alapanyag porózusságából fakad, és ez biztosítja a termék ellenállóságát a hirtelen hőváltozásokkal szemben.

7 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
367800
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés