Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret - Vanessa Kimbell

Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret - Vanessa Kimbell
Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.

Cím: Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Szerző: Vanessa Kimbell
Kiadó: Csipet Kiadó
Oldalak száma: 208
Megjelenés: 2018. november 07.
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9786155767012
Méret: 255 mm x 216 mm x 20 mm
6 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 84 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
750945
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés