Dlusztus Imre: A magyar húsmívesség

-11%
Dlusztus Imre: A magyar húsmívesség

Kiadó: Nemzeti Értékek Könyvkiadó
Megjelenés: 2018. június 21.
ISBN: 9786150008158

A hús feldolgozása az ember legtermészetesebb tevékenységei közé tartozik. Mi magyarok, dokumentálhatóan a kifinomult élelmiszeripari tudással rendelkező népek közé tartozunk. Bizonyítja ezt, hogy jóval Kárpát-medencei jelenlétünk előtt nyereg alatt puhítottuk a húst ismertük a tejport és tudtunk bort, valamint sört készíteni.

Húsételeink a legnagyobb változatosságot mutatták. A mai húsfeldolgozói és gasztronómiai kultúrát a könyv ezeken az alapokon mutatja be.

7 700 Ft
Akció: 6 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 96 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
102259
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés