A főzés tudománya-Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan - Farrimond, dr. Stuart

-17%
A főzés tudománya-Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan - Farrimond, dr. Stuart
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

o Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
o A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
o Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.

Cím: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Szerző: Farrimond, dr. Stuart
Kiadó: Libri Kiadó
Megjelenés: 2019. szeptember 05.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634335689
6 999 Ft
Akció: 5 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 81 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
773139
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés